Gulvafslibning Skovlunde

Gulvafslibning Skovlunde med gulvbehandling på allerbedste vis. Mulighederne er mange og når man finder en rigtig dygtig gulvmand, så bliver gulvarbejdet altid udført håndværksmæssigt korrekt.

Gulvafslibning Skovlunde

Bor du i Skovlunde og har du et rigtig grimt og gammelt trægulv? Så er det på tide at få det opfrisket og givet et nyt look. Man skal sammenligne de gulvmænd der kan sammenlignes på pris, kvalitet, materiale – kun her kan man sige man har fået en billig gulvafslibning: hvis én yder det samme men til billigere penge.

Hvad koster en gulvafslibning?

Prisen på afslibning af trægulve kan svinge en del. Når man skærer et træ på langs som ved stykke B (se venligst nedenstående billede), så opnår man en bedre “afslutning” af træet der gør, at der ikke kan komme fugt skader mellem samlingerne. Et søm vil kunne blive tvunget ud igen på et senere tidspunkt, mens en skrue ikke vil blive løs. Derudover varierer prisen også afhængigt at dine præferencer inden for efterbehandling.

Gulvbehandling med lak, lud, sæbe og olie

Efter en gulvafslibning skal man være opmærksom på, at man ikke har efterladt slibemærker/slibespor. Hvidpigmentering fremhæver årerne i grov poret træ, som f.eks. Eftersom det er nødvendigt at save det beskadigede bræt af på lige linje med gulvbjælken, vil det være nødvendigt at skabe et fikspunkt for det nye gulvbræt. Hvis du ønsker kvalitet, ordentlig rådgivning og god service og vil vide mere om gulvafhøvling eller gulvafslibning kan du altid ringe til os.

Gulvfirma i Skovlunde

Lad dit gamle trægulv opfriske af os med gulvafslibning Skovlunde. Dygtige gulvfolk står klar til at hjælpe med alt indenfor renovering af trægulve, herunder gulvrestaurering, gulvarbejde samt gulvopgaver af forskellig slags. Vi er specialist i gulvbehandling med lak, lud, sæbe, voks og meget andet.

Lad det komme an på en prøve, og lad os hjælpe dig med den næste gulvopgave.

gulvafslibning-skovlunde

 

Her kan du få yderligere informationer om de mange muligheder til gulvafslibning Skovlunde. Klik ind på disse links og få yderligere viden og info om emnet:

  1. http://www.gulvguide.dk/
  2. http://gulvanke.dk/gulvafhvling/
  3. http://www.kurt-gulvmand.dk/
Reklamer