Gulvafslibning København

Gulvafslibning København og omegn tilbydes af et dygtigt og ungt team af erfarne gulvfolk. Gulvarbejde udføres i områderne; Amager, Valby, Frederiksberg, på Nørrebro samt alle andre steder i hovedstadsområdet.

Gulvafslibning København

gulvafslibning-kobenhavn-2Ved at benytte en professionel gulvmand i København, er du sikker på at få gulvarbejdet udført håndværksmæssigt korrekt. Uanset om du bor på Østerbro eller Vesterbro, så kan du få hjælp af en gulvmand meget hurtigt. Vi har i mange år arbejdet med opfriskning af gamle københavnergulve, hvilket ofte er let og enkelt. I enkelte tilfælde støder man dog på de flere hundrede år gamle plankegulve, som såfremt de kunne tale, havde en historie at kunne fortælle. Fernis, limrester, tæpperester, skæve gulve er blot nogle af de udfordringer vi støder på, og hvor en gulvafhøvling tages i brug.

Gulvfirma i København

Her får du en leverandør, der efterstræber det flotteste og mest holdbare resultat uanset gulvtype kan de opfriskes på den bedste og mest skånsomme type. Såfremt du ønsker det, hjælper vi dig naturligvis med at vælge præcis den type efterbehandling, der passer bedst til dit trægulv.

Bevægelsesfuge og gulvfuge?

Gulvfugen er specielt udviklet til fugning af alle typer massive trægulve, samt til tætninger mellem gulv og andre bygningsdele, f.eks. Hvad enten det drejer sig som linoleum og vinyl, tæpper eller trægulve, står vi gerne for opgaven!

Lak og lakering med gulvlak

Lakken giver en uovertruffen slidstyrke, den findes kun i mat og gør træet meget nemt at rengøre. Det bedste forslag er at bruge fabrikanternes anbefalede rengøringsmidler. Det er meget vigtigt at man vælger den rigtige gulvbehandling så man ikke fortryder det, for man skal se på gulvet i mange år.

Få  mere viden om gulvafslibning København

Læs mere om, hvordan vi kan servicere gulvene – uanset om det er træ, linoleum, vinyl, sten eller tæpper – Der mår ikke være spartelmasse, lim, fernis, fuld malet gulve, skråvægge, uden at have informeret kontoret om det.

Læs mere om gulvafslibning København her:

  1. http://www.egedahl.dk/55-2
  2. http://gulvabc.dk/
  3. http://www.den-bette-gulvmand.dk/gulvafslibning-priser/
Reklamer