Gulvafslibning Ballerup

Gulvafslibning i Ballerup og omegn. Som professionel gulvfirma hjælper vi alle med at få liv i de gamle trægulve. Vi arbejder kun med træ og trægulve, herunder plankegulve, parketgulve og lamelgulve, herunder alle træsorter. Her har vi også en gulvbutik og gulvværksted med tilhørende gulvsnedkeri. Kig gerne forbi vores gulvgalleri og få inspiration og mere viden om gulvafslibninger, gulvafhøvling og behandling af trægulve med lak, lud, sæbe og voks.

Gulvafslibning Ballerup

Når vi skal udføre gulvafslibning Ballerup og omegn, benytter vi altid de bedst produkter for at opfylde kundens ønsker. Alternativet er at udskifte de defekte gulvbrædder i hele rummets længde. Vi tilbyder alt malerarbejde i almindelige huse og lejligheder, herunder naturligvis bl.a. Hvis man ønsker en mere poleret overflade eller bare at få et “nyt” gulv igen, kan vi 3-6 måneder efter olieringen give gulvet en gang plejeolie.

Afslibning eller afhøvling af gulve

Dog er der nogle ting man skal være opmærksom på for at få et godt resultat. Når først det er oppe, anvendes et brækjern til at lirke de andre gulvbrædder op. Vi har et stort udvalg af gulv produkter til Danmarks billigste priser. Gulvet i et rum har stor betydning for rummets funktionalitet og fremtoning, og derfor er det særlig vigtigt, at det fremstår pænt og er behandlet korrekt. Du skal være opmærksom på hvilken type gulve vi snakker om, og om det er parket gulve, eller bræddegulve, og om der kan udføres gulvafslibning og gulvafhøvling.  Den daglige rengøring fortages ved støvsugning eller ved vask, med et rengøringsmiddel specielt udviklet til lakerede gulve.

gulvafslibning ballerup og omegn tilbydes

Reklamer