Gulvafslibning Hvidovre

Gulvafslibning Hvidovre kan udføres hurtigt og billigt af os. Vi dækker også Avedøre, Friheden, Risbjergkvarteret, samt alle andre steder i byen, med vores gode gulvservice. Afslibning af trægulve der virkelig gør en forskel og som matcher til boligens interiør, farver samt hvad kunden iøvrigt ønsker. Her kan du være sikker på at få gulvarbejde udført af en faglig kompetent og dygtig gulvmand med mange års gulverfaring.

Gulvafslibning Hvidovre?

Gulvafslibning Hvidovre med billig priser KøbenhavnSåfremt du hvor i Hvidovre og har behov for en ny og bedre gulvoverflade, så kan det gamle trægulve friskes op. Ved denne metode mattere man overfladen, man sliber altså ikke igennem den eksisterende behandling og den er beregnet til gulve der ellers fremstår i rimelig pæn stand. Alle gulve skal slibes og behandles på hver sin måde, der de kan have forskelligt hårdheder, mønstre, farve og mm.

Gulvbehandling med lak, lud, sæbe og olie

Vi udfører naturligvis også efterbehandling af gulv, som du kan læse mere om her. Kontakt os med det samme for en rigtig god pris på montering og ud skiftning af lister. På store gulvflader hældes olien ud i tilpas mængde og fordeles med poleremaskinen og en hvid pad eller en gummiskraber. En lakering kan typisk holde i flere år, hvis man vedligeholder gulvet. Træet får en hvidgrå farve og kan blive endnu lysere ved at tilsætte luden et hvidt pigment.

Gulvafslibning eller gulvafhøvling

Gulvafhøvling kræver præcision og erfaring, og med 20 års erfaring, ved vi med det samme, hvordan dit gulv bedst skal behandles. “gulvmand” – et fagligt udtryk der idag desværre misbruges af mange. Venter man for længe, skal hele gulvet sandsynligvis overfladebehandle s på ny.

Gulvfirma Hvidovre

I mange år har vi været den foretrukne samarbejdspartner i Hvidovre med en lokal gulvmand der virkelig kan sit håndværk. Her udføres alt i gulvrenovering, gulvrestaurering, gulvarbejde samt gulvopgaver af forskellig slags. Lad dig inspirere ved at få en god gulvservice samt gulvinspiration. Vi tager altid en dialog med kunder i Hvidovre for at være sikker på at det færdige gulvarbejde modsvarer ønsker, drømme og forventninger.

Reklamer