Gulvafslibning Frederiksberg

Gulvafslibning Frederiksberg og hele København. Har du behov for en dygtig gulvmand på Frederiksberg, så kan vi hjælpe dig. Alle former for grimme, slidt og gamle trægulve kan få helt nyt liv ved vores hjælp.

Gulvafslibning Frederiksberg

Bor du på Frederiksberg og har dine gamle trægulve set bedre tider, så lad din lokale gulvmand hjælpe dig. Afslibning på Frederiksberg udføres bedst af en professionel gulvmand med erfaring i bearbejdning af gamle gulve. Vi arbejder med forskellige gulvtyper, herunder:

  • Plankegulve
  • Parketgulve
  • Lamelgulve

Sildebensparket og andre parket mønstre kan afslibes med et rigtig godt resultat. Vi er din lokale gulvsliber på Frederiksberg og i hele Københavns området.

Kvalitets gulvarbejde på Frederiksberg

Vi tilbyder billig priser på gulvafslibning Frederiksberg, København og hele Sjælland. På gulve der er meget ujævne, eller på gamle plankegulve med mørk fernis, er det vigtigt at udføre gulvafhøvling for at udjævne og frilægge brædderne inden man påbegynder gulvafslibning.

gulvafslibning-frederiksberg-2

Benyt os, dit lokale gulvfirma

Når du lader os klare din gulvafhøvling, er du sikret imod ubehagelige overraskelser. Vi skal nok sende dig nogle billeder tilbage, som kan minde om dine eller fortælle dig, hvordan de vil se ud før og efter. Her går vi tæt på de gulvtyper, du selv kan lægge – oven på det gamle – når du ikke vil nøjes med et tæppe.

Vi tjekker gulvets tykkelse

Slidlaget er en tynd, lakeret finer, der er under 2 mm tyk. Derfor er der ret mange mennesker, som forsøger at klare selv gulvafslibningen. Mosaikparket regerer hurtigere på ændringer i luftens fugtighed end anden massiv parket. Vi har mange års erfaring og med professionelle gulvsliber, som har været i faget i mange år. gulvbehandlinger fjernet, og at man tager hensyn til, at et gulv sjældent er helt plant.

Få mere info her:

  1. http://billig-gulvsliber.dk/
  2. http://abc-gulvservice.dk/koebenhavn/
  3. http://www.kurt-gulvmand.dk/gulvafslibning-frederiksberg/

Ønsker du mere information eller vejledning om opfriskning af boligens trægulve, så er du mere end velkommen til at kontakte mig om gulvafslibning Frederiksberg.

Reklamer