Om

Om trægulve og hvordan de kan opfriskes med gulvafslibning og gulvafhøvling. Vi bestræber os for, at være den førende udbyder inden for støvfri gulvafslibning i Skandinavien.

Gulvmand og gulvfirma?

Læs mere i menuen til venstre om træsorter, gulvtyper og vedligeholdelsen af dem. Gulvafslibning foretages med en maskine der har en valse med påsat sandpapir. Det vil sige behandler du gulvet med lak, lud eller olie, så tager det meget i første omgang. Vi udfører alt inden for gulvservice, og vi lægger nye gulve i private hjem og på arbejdspladser.

Smukke trægulve der pynter

Det er nemlig altid vigtigt, at beslutningen om at udføre en gulvafhøvling er taget af en professionel fagmand. De miljøvenlige vandbaserede lakker har den absolutte mindste lugt Vi tjekker ofte maskinerne for at sikre os, at de sliber helt lige. Få et tilbud på gulvafhøvling og gulvslibning alle ugens dage på tlf. eller emali. Vores investeringer, samt konstante forbedringer af arbejdsgangene, har fået os op på et så højt niveau, at kunderne ikke bliver påvirket af gener, af nogen art efter et besøg af os.

020

Reklamer